Zyrë

Brendi
Çmimi
0.0
9900
(Përfshirë TVSH)
+
Materiali i membranës: Filmi Mat Mënyrat e mulçimit të filmit plastik:të ftohtë dhe të nxehtë Operacioni është i thjeshtë dhe i përshtatshëm. Artikujt e laminuar mund t'i rezistojnë lagështisë. Është e lehtë të ruhet për një kohë të gjatë.
0.0
9400
(Përfshirë TVSH)
+
Laminatori përdoret në vulosjen e kartës së identitetit, kartën e punonjësit,çertifikatë martese, foto, kartë vizite dhe fletë vizatimi etj. Operacioni është i thjeshtë dhe i përshtatshëm. Artikujt e laminuar mund t'i rezistojnë lagështisë. Është e lehtë të ruhet për një kohë të...
0.0
2900
(Përfshirë TVSH)
+
Tapiceri e zezë me rrjetë koreane me cilësi të lartë Mekanizmi i kyçjes së animit Bazë çeliku e kromuar 300 mm dhe rrota PP Rregullimi pneumatik i lartësisë Funksioni i rrotullimit 360 gradë Ergonomike dhe dinamike e cila do të sigurojë rehati dhe qëndrueshmëri
0.0
10900
(Përfshirë TVSH)
+
Karrigia e zyrës me dizajn klasik është e madhe dhe e gjatë, me jastëk të trashë të mbushur dhe mbështetëse druri në formën e një forme të rehatshme për të përqafuar trupin tuaj, e bardhë plotëson çdo nevojë ditore në zyrë, stacione pune në shtëpi ose Dhoma e konferencave. Karrigia e zyrës e...
0.0
3900
(Përfshirë TVSH)
+
Laminim i nxehte dhe i ftohte Dimensioni A4 Gjerësia e rrugës së petëzimit: 230 mm Dizajn kompakt dhe modern Sistem ngrohje me cilësi të lartë Fikja automatike kur mbinxehet Koha e ngrohjes: 1 - 2 min. Trashësia e qeseve: 80 – 125 mikron Maks. trashësia e...
0.0
5900
(Përfshirë TVSH)
+
3 në 1: Laminator i nxehtë / i ftohtë me prerës rrotullues dhe rrumbullakues qoshe Gjerësia e shtegut të petëzimit A 240 Combo: 230 mm (A4) Madhësia e çantës A 240 e kombinuar: deri në DIN A4 3 stile të ndryshme prerjeje të përzgjedhshme Kapaciteti prerës (80 g/qm Letër): 3...
0.0
4900
(Përfshirë TVSH)
+
Teh prerës rrotullues: me çelës të integruar dhe cilësim sigurie të pajisjes. Prerje e drejtë - max. 3 gjethe,max. 3 fletë
0.0
8500
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
2500
(Përfshirë TVSH)
+
Formati i filmit: DIN A3 Madhësia e filmit: 303 mm x 426 mm Trashësia e filmit: 125 mikron Ngjyra: transparente Sipërfaqja: me shkëlqim Aplikimi: për petëzimin e nxehtë Përmbajtja: 50 copë në një kuti të palosshme I përshtatshëm, ndër të tjera, për HP Pro Laminator A4/ A3 & HP OneLam 400 A4/...
0.0
1900
(Përfshirë TVSH)
+
Formati i filmit: DIN A4 Madhësia e filmit: 216 mm x 303 mm Trashësia e filmit: 80 mikron Ngjyra: transparente Sipërfaqja: me shkëlqim Aplikimi: për petëzimin e nxehtë Përmbajtja: 100 copë në një kuti I përshtatshëm, ndër të tjera, për HP Pro Laminator A4/ A3 & HP OneLam 400 A4/ A3/ Combo A3
0.0
7500
(Përfshirë TVSH)
+
Gama e aplikimit: familje private / kërkesat për hobi, stacione pune për zyra Formatet e laminimit: nga kartat e biznesit në formatin DIN A3 Koha e ngrohjes: 2 - 4 minuta për 80 mikron Trashësia e filmit: 75/80 deri në 125 mikron ose trashësi 0,5 mm Aplikimi: Petëzim i nxehtë...
0.0
5900
(Përfshirë TVSH)
+
Gama e aplikimit: familje private / kërkesat për hobi, stacione pune për zyra Formatet e laminimit: nga kartat e biznesit në formatin DIN A4 Koha e ngrohjes: 2 - 4 minuta për 80 mikron Trashësia e filmit: 75/80 deri në 125 mikron ose trashësi 0,5 mm Aplikimi: petëzimi i nxehtë...
0.0
090
(Përfshirë TVSH)
+
Dorezë e punuar me materiale të cilësisë së lartë Ideale për fshirjen e tabelës së bardhë Fshijeni në mënyrë të pastër duke mos lënë asnjë njollë
0.0
050
(Përfshirë TVSH)
+
Dorezë e punuar me materiale të cilësisë së lartë Ideale për fshirjen e tabelës së bardhë Fshijeni në mënyrë të pastër duke mos lënë asnjë njollë Ngjyra të ndryshme
0.0
2900
(Përfshirë TVSH)
+
E përputhshme me shumicën e laminatorëve. Ofron cilësi,qartësi dhe qëndrueshmëri të shkëlqyer. Përdorimi: Çertifikata, Menu, Çmime, Dokumente kalendarike, Shtëpi, Zyrë, Klasë. Folja për Plastifikim siguron produktivitet afatgjatë të jetës suaj të përditshme, në përputhje me çdo...
0.0
1550
(Përfshirë TVSH)
+
E përputhshme me shumicën e laminatorëve. Ofron cilësi,qartësi dhe qëndrueshmëri të shkëlqyer. Përdorimi: Çertifikata, Menu, Çmime, Dokumente kalendarike, Shtëpi, Zyrë, Klasë. Folja për Plastifikim siguron produktivitet afatgjatë të jetës suaj të përditshme, në përputhje me çdo...
0.0
1200
(Përfshirë TVSH)
+
E përputhshme me shumicën e laminatorëve. Ofron cilësi,qartësi dhe qëndrueshmëri të shkëlqyer. Përdorimi: Çertifikata, Menu, Çmime, Dokumente kalendarike, Shtëpi, Zyrë, Klasë. Folja për Plastifikim siguron produktivitet afatgjatë të jetës suaj të përditshme, në përputhje me çdo...
0.0
150
(Përfshirë TVSH)
+
Punon me të gjithë printerët inkjet. Imazhe me cilësi të larta. Përshtatet me modelin e printimit 5760dp.
0.0
170
(Përfshirë TVSH)
+
Punon me të gjithë printerët inkjet. Imazhe me cilësi të larta. Përshtatet me modelin e printimit 5760dp.
Punon me të gjithë printerët inkjet. Imazhe me cilësi të larta. Përshtatet me modelin e printimit 5760dp.
Show another 10 products
Filtrat e produktit
Brendi
Çmimi

 – 

  • 0
  • 269