Folje për plastifikim

Brandi
Price
0.0
Në stok
2500
(Përfshirë TVSH)
+
Formati i filmit: DIN A3 Madhësia e filmit: 303 mm x 426 mm Trashësia e filmit: 125 mikron Ngjyra: transparente Sipërfaqja: me shkëlqim Aplikimi: për petëzimin e nxehtë Përmbajtja: 50 copë në një kuti të palosshme I përshtatshëm, ndër të tjera, për HP Pro Laminator A4/ A3 & HP OneLam 400 A4/...
0.0
Në stok
1900
(Përfshirë TVSH)
+
Formati i filmit: DIN A4 Madhësia e filmit: 216 mm x 303 mm Trashësia e filmit: 80 mikron Ngjyra: transparente Sipërfaqja: me shkëlqim Aplikimi: për petëzimin e nxehtë Përmbajtja: 100 copë në një kuti I përshtatshëm, ndër të tjera, për HP Pro Laminator A4/ A3 & HP OneLam 400 A4/ A3/ Combo A3
0.0
Në stok
2900
(Përfshirë TVSH)
+
E përputhshme me shumicën e laminatorëve. Ofron cilësi,qartësi dhe qëndrueshmëri të shkëlqyer. Përdorimi: Çertifikata, Menu, Çmime, Dokumente kalendarike, Shtëpi, Zyrë, Klasë. Folja për Plastifikim siguron produktivitet afatgjatë të jetës suaj të përditshme, në përputhje me çdo...
0.0
Në stok
1550
(Përfshirë TVSH)
+
E përputhshme me shumicën e laminatorëve. Ofron cilësi,qartësi dhe qëndrueshmëri të shkëlqyer. Përdorimi: Çertifikata, Menu, Çmime, Dokumente kalendarike, Shtëpi, Zyrë, Klasë. Folja për Plastifikim siguron produktivitet afatgjatë të jetës suaj të përditshme, në përputhje me çdo...
0.0
Në stok
1200
(Përfshirë TVSH)
+
E përputhshme me shumicën e laminatorëve. Ofron cilësi,qartësi dhe qëndrueshmëri të shkëlqyer. Përdorimi: Çertifikata, Menu, Çmime, Dokumente kalendarike, Shtëpi, Zyrë, Klasë. Folja për Plastifikim siguron produktivitet afatgjatë të jetës suaj të përditshme, në përputhje me çdo...
Filtrat e produktit
Brandi
Price

 – 

  • 12
  • 29