Sellotape

Brendi
Çmimi
0.0
070
(Përfshirë TVSH)
+
Dimensioni:48mmx50m. Ideale për perdorim zyre,shtëpi dhe shkollë.
0.0
157
+
 Perdoret per te mbajtur sellotepin gjate ngjitjes në sipërfaqe të ndyshme. Model:6003
0.0
365
(Përfshirë TVSH)
+
Mundësi e përdorimit të dyanshëm Modeli:4810
0.0
360
(Përfshirë TVSH)
+
Sellotep letër e bardhë  Modeli: 7550
0.0
235
(Përfshirë TVSH)
+
Sellotep gratis 1 +1  Modeli: 4848
0.0
215
(Përfshirë TVSH)
+
Mini selltep transparent Dimensioni: 33mx18mm Modeli:1833 1/8
0.0
145
(Përfshirë TVSH)
+
Sellotep me ngjyrë Modeli: 4850
0.0
300
(Përfshirë TVSH)
+
Modeli:8033. Dimensioni:48mmx50m. I pastër dhe i lehtë për tu hequr. Ideale për perdorim të përgjithshme. I disponueshëm në tri ngjyra: kuqe, kaltër, gjelbërt.
0.0
080
(Përfshirë TVSH)
+
Dimensioni:48mmx50m. Modeli:4850A. Ideale për perdorim zyre,shtëpi dhe shkollë.
0.0
095
(Përfshirë TVSH)
+
Dimensioni:18mmx33m. Modeli:OL-9071. Ideale për perdorim zyre,shtëpi dhe shkollë.