Zmadhues zëri

Brandi
Price
0.0
Në stok
1950
(Përfshirë TVSH)
+
Dalje tingulli me cilësi të lartë Këta altoparlantë 2.0 kanë përmasa të vogla, por ofrojnë dalje mbresëlënëse të zërit. Pavarësisht dizajnit të tyre kompakt, ato japin tingull të lartë dhe të pastër kristal. Këta altoparlantë udhëtimi prodhojnë bas të ulët dhe të thellë që është...
0.0
Në stok
2500
(Përfshirë TVSH)
+
- Altoparlantët multimedialë DHE 6001 - Dizajni me kënd për volumin e përhapjes së gjerë - Altoparlanti 6 vat me fuqi të lartë ofron tingull dhe cilësi të qartë - Doreza e rregullueshme e volumit - Efektet LED - Lidhja me një prizë 3,5 mm Altoparlanti