Brandi
Price
0.0
Në stok
130
(Përfshirë TVSH)
+
Ideale për menaxhimin, ruajtjen e dokumenteve; Përdoret në shtëpi, zyrë, shkollë. E përkryer për ruajtjen e skedarëve me madhësi A4, revistave, publikimeve, katalogëve dhe çdo dokumenti tjetër. Bërë nga material polipropileni pa PVC me cilësi të lartë, fleksibël dhe rezistent. Zgjidhje...
0.0
Në stok
360
(Përfshirë TVSH)
+
Përdorni këtë fasikëll me ndarje për të organizuar dokumentet tuaja ligjore, marrëveshjet, letrat e vulave, certifikatat, raportet etj Trupi i jashtëm i papërshkueshëm nga uji për të ruajtur dokumentet tuaja në këtë dosje skedari të pamenduar. Dosja e plotë e skedarëve fizarmonikë e...
0.0
Në stok
214
(Përfshirë TVSH)
+
Fasikëll me 5 ndarje: dizajni i dorës inxhinierike të trupit të njeriut e bën atë më të rehatshëm për t'u mbajtur. Dizajni i 5 xhepave individualë ju ndihmojnë të kapni dhe klasifikoni skedarët tuaj në mënyrë efektive, të përmirësoni efikasitetin e punës dhe mjedisin e punës. Bërë nga...
0.0
Në stok
220
(Përfshirë TVSH)
+
Follder A4 CA01104-EN  Double A Ngjyrat në stok: verdhë, kaltër, gjelbërt, pink
0.0
Në stok
054
(Përfshirë TVSH)
+
Ideale për organizimin e dokumenteve ose projekteve dhe për të ndihmuar në kursimin e kohës. Binarët e plastikës i bëjnë skedarët të lehtë dhe rrëshqasin për depozitim të lehtë.
0.0
On backorder
070
(Përfshirë TVSH)
+
Fasikëll A4 me llastik A4 101 400gsm  Ngjyrat në dispozicion:portokallt, verdhë, kuqe, kaltër, gjelbërt
0.0
On backorder
260
(Përfshirë TVSH)
+
*Sasia: 100 *Ngjyra: transparente *Ideale për të gjitha letrat A4 * Material polipropileni 55 mikron *Përforcuar me shirit anësor të bardhë të qëndrueshëm *E pajtueshme me të gjitha dosjet me 11 vrima anësore *Ideale për shtëpi, shkollë, zyrë dhe të gjitha...
0.0
On backorder
125
(Përfshirë TVSH)
+
Faskëll A4  1/100 Modeli:1102
0.0
On backorder
490
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
On backorder
015
(Përfshirë TVSH)
+
 Fasikëll me mekanizëm 1/1  Modeli: 7022 Ngjyrat në dispozicion: kuqe, hiri, zezë
0.0
Në stok
100
(Përfshirë TVSH)
+
Fasikëll me Feder A4-S/12mm  Modeli: F-603A4
Сategories
Filtrat e produktit
Brandi
Price

 – 

  • 0
  • 5