Fatura & paragona

Brandi
Price
0.0
Në stok
4900
(Përfshirë TVSH)
+
E përshtatshme deri në formatin DIN A4, prerëse letre, ideale për punë në zyrë, shkollë në shtëpi dhe universitet Për prerje të shpejtë dhe të saktë në letër, foto, letër Kraft Card, film, etj.  Thika me levë e bërë nga çeliku me cilësi të lartë dhe doreza e bërë nga gome shkumë e...
0.0
Në stok
6900
(Përfshirë TVSH)
+
E përshtatshme për formate deri në DIN A3, ideale për punë në zyrë, shkollë në shtëpi dhe studim Për prerje të shpejtë dhe të saktë të letrës, fotove, punimeve artizanale, tabelës së ekranit, etj. Sipërfaqja e punës metalike (tavolinë) me shina themelore transparente dhe kënd klimatizimi...
0.0
Në stok
2500
(Përfshirë TVSH)
+
Prerësja me levë është një mjet prerës i gjithanshëm dhe me cilësi të lartë për zyrën, shkollën dhe shtëpinë. Me ndihmën e tij të pozicionimit për formatet e fotografive, shkallët e këndit dhe shkallët centimetra, ai mundëson prerje të sakta dhe është i lehtë për t'u përdorur. Gjerësia: 19.3...
0.0
Në stok
2500
(Përfshirë TVSH)
+
Madhësia e folesë: DIN A4 Madhësia e filmit: 216 mm x 303 mm Trashësia e filmit: 125 mikron Ngjyra: transparente, Sipërfaqja: me shkëlqim Pako me 100
0.0
Në stok
450
(Përfshirë TVSH)
+
Mekanizëm metalik, strehë metalike Shpon deri në 20 fletë letre - 2 vrima
0.0
Në stok
050
(Përfshirë TVSH)
+
Sticky note me ngjitës Modeli: 9087 Dimensioni: 76x101mm 1/100
Сategories
Filtrat e produktit
Brandi
Price

 – 

  • 0
  • 69