Bateri

Çmimi
0.0
1550
(Përfshirë TVSH)
+
Me një jetëgjatësi deri në 500 herë, kjo paketë baterie me dy është ekuivalente me më shumë se 3500 bateri me përdorim të vetëm. Me një temperaturë funksionimi që varion nga -20 °C në +50 °C, ai ofron performancë të besueshme edhe në mjedise ekstreme. Bateria është e certifikuar ECV dhe është...
0.0
950
(Përfshirë TVSH)
+
Me një jetëgjatësi cikli deri në 1000 herë, kjo bateri mund të ulë jashtëzakonisht shumë përdorimin e baterisë për një përdorim.  Performancë e besueshme edhe në mjedise ekstreme dhe në temperaturë funksionimi që varion nga -20 °C në +50 °C.  Bateritë ReCyko janë të gjitha pjesë...
0.0
1500
(Përfshirë TVSH)
+
Bateritë GP ReCyko AA 2600 janë katër bateri të rikarikueshme. Ndryshe nga bateritë e disponueshme, ReCyko mund të përdoret në temperatura të ulëta, deri në -20°C. Bateria është krijuar gjithashtu me më shumë se 10% materiale të ricikluara dhe 94% e baterisë, përfshirë paketimin, është e...
0.0
850
(Përfshirë TVSH)
+
I karikuar paraprakisht dhe gati për përdorim, mund të qëndrojë deri në 50% i karikuar pas 12 muajsh. Me një temperaturë funksionimi që varion nga -20 °C në +50 °C, ai ofron performancë të besueshme edhe në mjedise ekstreme. Një bateri AA e rikarikueshme NiMH me veti miqësore me mjedisin,...
0.0
800
(Përfshirë TVSH)
+
Me një temperaturë funksionimi që varion nga -20 °C në +50 °C, ai ofron performancë të besueshme edhe në mjedise ekstreme. Një bateri AA e rikarikueshme NiMH me veti miqësore me mjedisin, duke i vënë më pak stres mjedisit.
0.0
090
(Përfshirë TVSH)
+
Siguron energji dhe është e përshtatshme për pothuajse çdo pajisje konvencionale me bateri që kërkon energji për të funksionuar. GP Supercell është një bateri e bërë nga materiale të sigurta me një guaskë çeliku të cilësisë së lartë që nuk përmban merkur, është e qëndrueshme dhe miqësore me...
0.0
100
(Përfshirë TVSH)
+
Siguron energji dhe është e përshtatshme për pothuajse çdo pajisje konvencionale me bateri që kërkon energji për të funksionuar. GP Supercell është një bateri e bërë nga materiale të sigurta me një guaskë çeliku të cilësisë së lartë që nuk përmban merkur, është e qëndrueshme dhe miqësore me...
0.0
420
(Përfshirë TVSH)
+
E krijuar për të mbajtur performancën më të mirë të aparateve të dëgjimit, bateria e aparatit të dëgjimit GP ofron 50% më shumë energji* që mbështet tingullin e pastër e të qëndrueshëm për kohëzgjatje maksimale. Ai është krijuar për të ofruar performancë superiore në aparatet moderne të dëgjimit...
0.0
420
(Përfshirë TVSH)
+
E krijuar për të mbajtur performancën më të mirë të aparateve të dëgjimit, bateria e aparatit të dëgjimit GP ofron 50% më shumë energji* që mbështet tingullin e pastër e të qëndrueshëm për kohëzgjatje maksimale. Ai është krijuar për të ofruar performancë superiore në aparatet moderne të dëgjimit...
0.0
500
(Përfshirë TVSH)
+
Rezistencë e lartë ndaj temperaturave ekstreme, që në praktikë përkthehet në mundësinë e përdorimit të tyre si në ngrica ashtu edhe në diell të nxehtë. Ka një tension konstant pothuajse gjatë gjithë jetës së baterisë - veçanërisht i rëndësishëm për sistemet e kontrollit të ndjeshëm, kompjuterët...
0.0
170
(Përfshirë TVSH)
+
Bateritë e monedhave litium GP CR2450 me performancë të lartë janë me energji të dendur dhe mund të japin 30% më shumë energji* për pajisjet tuaja të specializuara në miniaturë, duke përfshirë çelësat e makinës, telekomandat, orët inteligjente, monitorët e glukozës në gjak, pajisjet inteligjente...
0.0
170
(Përfshirë TVSH)
+
Bateritë litium GP CR2430 me performancë të lartë janë të dendura me energji dhe mund të japin 30% më shumë energji* për pajisjet tuaja të specializuara në miniaturë, duke përfshirë çelësat e makinës, telekomandat, orët inteligjente, monitorët e glukozës në gjak, pajisjet inteligjente shtëpiake,...
0.0
090
(Përfshirë TVSH)
+
Bateritë e monedhave litium GP CR2032 me performancë të lartë janë të dendura me energji dhe mund të japin 30% më shumë energji* për pajisjet tuaja të specializuara në miniaturë, duke përfshirë çelësat e makinës, telekomandat, orët inteligjente, monitorët e glukozës në gjak, pajisjet...
0.0
090
(Përfshirë TVSH)
+
Bateritë e tensionit të lartë GP janë në përputhje me sistemet më të avancuara të telekomandës. Duke përmbushur standardet më të larta, ato janë të shkëlqyera në telekomandat për makina, pajisje fotografike dhe pajisje të tjera elektronike.
0.0
380
(Përfshirë TVSH)
+
E përkryer për pajisjet shtëpiake ose kamerat bashkëkohore, ajo fuqizon pajisjet tuaja për periudha të gjata dhe me shkarkim efektiv për të siguruar që pajisjet të funksionojnë me efikasitet maksimal. Me aftësinë për të përballuar ekstremet e temperaturave të ftohta dhe të nxehta nga -40°C deri...
0.0
280
(Përfshirë TVSH)
+
Bateritë ofrojnë më shumë energji falë përdorimit të grafitit me pastërti të lartë. Përveç kësaj, pluhuri i zinkut S me cilësi të lartë përdoret për të siguruar thithjen e shpejtë të energjisë dhe performancë të vazhdueshme të lartë për një periudhë të gjatë kohore. Mbrojtja e patentuar nga...
0.0
140
(Përfshirë TVSH)
+
Marka GP Numri i njësive 4.0 Tensioni 1.5 Volt
0.0
090
(Përfshirë TVSH)
+
Tensioni: 9 V Përbërje kimike: zink
0.0
190
(Përfshirë TVSH)
+
Modeli: GPPCC13KC028 Kategoritë: Bateri dhe akumulatorë , 
0.0
250
(Përfshirë TVSH)
+
Lloji: Alkaline Madhësia: 6LF22 Tensioni: 9 V
Show another 7 products