Brandi
Price
0.0
Në stok
22900
(Përfshirë TVSH)
+
Në një epokë të përmbajtjes me rezolucion të lartë, nuk mund të keni kurrë shumë hapësirë. Me hapësirë ruajtëse deri në 8 TB, do të jeni në gjendje të grumbulloni deri në 1000  1   episode të shfaqjes suaj të preferuar televizive ose një përzierje të pothuajse të gjithë...
Storage Capacity8TB
0.0
Në stok
12900
(Përfshirë TVSH)
+
Modeli HV320 është i pajisur me sensorë goditjeje që njoftojnë përdoruesin për praninë e goditjeve ose lëkundjeve duke përdorur një dritë treguese të kuqe.
Storage Capacity4TB
0.0
Në stok
8900
(Përfshirë TVSH)
+
Mbrojtja nga goditja e shkallës ushtarake Lidhja USB 3.1 Përputhshmëria me shumë OS Lehtë për t'u përdorur. Thjesht Plug and Play
Storage Capacity2TB
0.0
Në stok
7900
(Përfshirë TVSH)
+
Disqet e jashtme më të vogla vazhdojnë të funksionojnë edhe kur bien ose preken, duke shkaktuar gabime dhe sektorë të këqij. Me sensorët e patentuar të ndikimit të ADATA, i gjithë aktiviteti i makinës do të pushojë kur zbulohet një ndikim fizik. Pasi situata të pastrohet, aktiviteti...
Storage Capacity2TB
0.0
Në stok
5990
(Përfshirë TVSH)
+
Kapaciteti 1 TB Ndërfaqe ultra e shpejtë USB 3.1 E përputhshme me USB 2.0 Sensori i ndikimit Softuer HDDtoGO me enkriptim 256-bit AES
0.0
Në stok
7995
(Përfshirë TVSH)
+
Shumë e hollë Dizajn tërheqës për syrin Shumë hapësirë ruajtëse Sensorët e goditjes Të dhënat tuaja janë të sigurta me kriptim AES
0.0
Në stok
5900
(Përfshirë TVSH)
+
Lloji i diskut: HDD i jashtëm Madhësia e makinës fizike: 2.5 Lidhja: USB 3.1 Kapaciteti: 1 TB
Filtrat e produktit
Brandi
Price

 – 

  • 59
  • 229