Konvertues / Adapter

Price
0.0
Në stok
500
(Përfshirë TVSH)
+
Lehtë për t'u përdorur. Produkt shumë i qëndrueshëm Lehtë për t'u instaluar
0.0
Në stok
650
+
Zgjerues i portës USB, Zgjerues USB që lidh pajisje të ndryshme të ndërfaqes USB (e bardhë)
0.0
Në stok
600
(Përfshirë TVSH)
+
Zgjerimi 3 në 1: Qendra e stacionit të kyçjes mbush hendekun midis portës USB-C të laptopit tuaj (gjithashtu në tabletin / Telefonin / Desktopin) dhe portat e të dhënave HDMI 4K@30Hz, USB-A / USB-C, si dhe kalimin me shpejtësi të lartë -përmes tarifimit me Power Delivery.
0.0
Në stok
950
(Përfshirë TVSH)
+
Shtoni katër pajisje periferike USB-A në një laptop dhe desktop të ri USB C nëpërmjet një porti të vetëm USB C. Laptopët dhe desktopët e rinj USB C po lënë më pak vend për portet. Megjithatë, duhet të kërkosh ende porte të shumta për të mbështetur pajisjet periferike USB-A aktuale dhe...
0.0
Në stok
900
(Përfshirë TVSH)
+
Hub i zgjeruar USB 3.0 C 4-në-1: Ky përshtatës i hollë i shpërndarës USB-C 3.0 me 4 porte mbush hendekun midis USB-C dhe USB-A për të lidhur pajisjet më të vjetra me laptopin tuaj të ri USB C, zgjeroni portën e vetme të tipit C në 4 porte standarde femërore USB 3.0.