Heftmakina

Price
0.0
Në stok
4300
(Përfshirë TVSH)
+
Cilësi të mirë Dizajn unik dhe në modë. Material i mirë për klientët E lehtë për t'u përdorur me një cilësi të mirë
0.0
Në stok
3400
(Përfshirë TVSH)
+
Cilësi të mirë Dizajn unik dhe në modë. Material i mirë për klientët E lehtë për t'u përdorur me një cilësi të mirë
0.0
Në stok
2900
(Përfshirë TVSH)
+
Cilësi të mirë Dizajn unik dhe në modë. Material i mirë për klientët E lehtë për t'u përdorur me një cilësi të mirë
0.0
Në stok
1200
(Përfshirë TVSH)
+
Cilësi të mirë Dizajn unik dhe në modë. Material i mirë për klientët E lehtë për t'u përdorur me një cilësi të mirë
0.0
Në stok
600
(Përfshirë TVSH)
+
Ideale për përdorim profesional. E ndërtuar me teknologjinë unike e cila redukton forcën e nevojshme duke përmirësuar komoditetin e përdoruesit gjatë periudhave të gjata të përdorimit.
0.0
Në stok
800
(Përfshirë TVSH)
+
Ideale për përdorim profesional. E ndërtuar me teknologjinë unike e cila redukton forcën e nevojshme duke përmirësuar komoditetin e përdoruesit gjatë periudhave të gjata të përdorimit.
0.0
Në stok
1500
(Përfshirë TVSH)
+
Kryen punën e përditshme në zyrë, thelbësore për organizimin dhe renditjen e dokumenteve. Kapacitet shumë i madh kapëse deri në 240 fletë. Baza metalike me mbulesë plastike që nuk rrëshqet. Madhësia: 28.7cm
0.0
Në stok
550
(Përfshirë TVSH)
+
Dizajn ergonomik Kapje e rehatshme Efekt i mirë lidhës 
0.0
Në stok
460
(Përfshirë TVSH)
+
Dizajn ergonomik Kapje e rehatshme Efekt i mirë lidhës 
0.0
Në stok
350
(Përfshirë TVSH)
+
Dizajn ergonomik Kapje e rehatshme Efekt i mirë lidhës  Kapaciteti i kapjës së fletave deri në 25 fletë 80gr  Municioni i përshtatshem 24/6, 26/6
0.0
Në stok
290
(Përfshirë TVSH)
+
Dizajn ergonomik Kapje e rehatshme Efekt i mirë lidhës 
0.0
Në stok
145
(Përfshirë TVSH)
+
Dizajn ergonomik Kapje e rehatshme Efekt i mirë lidhës  Kapaciteti i kapjës së fletave deri në 16 fletë 80gr  Municioni i përshtatshem NO.10
0.0
Në stok
250
(Përfshirë TVSH)
+
Dizajn ergonomik Kapje e rehatshme Efekt i mirë lidhës  Kapaciteti i kapjës së fletave deri në 25 fletë 80gr  Municioni i përshtatshem 24/6, 26/6 
0.0
Në stok
500
(Përfshirë TVSH)
+
Dizajn ergonomik Kapje e rehatshme Efekt i mirë lidhës  Kapaciteti i kapjës së fletave deri në 25 fletë 80gr  Municioni i përshtatshem 24/6, 26/6, 
0.0
Në stok
500
(Përfshirë TVSH)
+
Dizajn ergonomik Kapje e rehatshme Efekt i mirë lidhës Kapaciteti i kapjës së fletave deri në 50 fletë 80gr  Municioni i përshtatshem 24/6, 26/6, 24/8 
0.0
Në stok
300
(Përfshirë TVSH)
+
Dizajn ergonomik Kapje e rehatshme Efekt i mirë lidhës Kapaciteti i kapjës së fletave deri në 25 fletë 80gr  Municioni i përshtatshem 24/6 26/6 
0.0
Në stok
340
(Përfshirë TVSH)
+
Heft metalik, ideale për përdorim profesional. Kapaciteti i kapjës së fletëve 20 fletë. 24/6, 26/6.
0.0
Në stok
375
(Përfshirë TVSH)
+
Heft metalik, ideale për përdorim profesional. Kapaciteti i kapjës së fletëve 25 fletë. 24/6, 26/6.
0.0
Në stok
320
(Përfshirë TVSH)
+
Heft metalik, ideale për përdorim profesional. 24/6