Material Zyre

Brendi
Çmimi
Color
Size
0.0
070
(Përfshirë TVSH)
+
Dimensioni:48mmx50m. Ideale për perdorim zyre,shtëpi dhe shkollë.
0.0
040
(Përfshirë TVSH)
+
Shënues i papërshkueshëm nga uji me bojë që thahet shpejt. Rezistente ndaj dritës. Maje e pjerrët. E disponueshme në katër ngjyra: kuqe, kaltë, zezë, gjelbërt
0.0
030
(Përfshirë TVSH)
+
Marker i dyanshëm Modeli: OR-216 Ngjyra: Kuqe
0.0
050
(Përfshirë TVSH)
+
Boja thahet shpejt Ngjyrë e ndritshme Permanent Ngjyra: Bardhë
0.0
040
(Përfshirë TVSH)
+
Marker me pigment me ngjyra intensive është ideale për leximin e lehtë të shkrimeve dhe vizatimeve në tabelë, edhe në zona të mëdha.  Ngjyra: zezë
0.0
040
(Përfshirë TVSH)
+
Marker me pigment me ngjyra intensive është ideale për leximin e lehtë të shkrimeve dhe vizatimeve në tabelë, edhe në zona të mëdha.  Ngjyra: kaltër
0.0
090
(Përfshirë TVSH)
+
Shënues i papërshkueshëm nga uji me bojë që thahet shpejt Ideale për dru, metal, qelq, plastikë dhe karton Ngjyra: e kuqe
0.0
125
(Përfshirë TVSH)
+
Marker me pigment me ngjyra intensive është ideale për leximin e lehtë të shkrimeve dhe vizatimeve në tabelë, edhe në zona të mëdha.  Mund të shkruani lehtësisht në sipërfaqe të tilla si xhami, smalt, metal, letër dhe karton. Ky produkt, i cili është i përshtatshëm për përdorim në...
0.0
120
(Përfshirë TVSH)
+
Ngjyra intensive Ideale për tabelat e bardha Fshirë të thatë, pa mbetje Ngjyra: jeshile
0.0
100
(Përfshirë TVSH)
+
Erë e ulët Ngjyra: jeshile Gjerësi rreshti 2,25 mm duke e bërë tekstin në tabelë kaq të dukshëm dhe të qartë.
0.0
2000
(Përfshirë TVSH)
+
E specializuar në prodhimin e stileve dhe madhësive të ndryshme të prerësve të letrës.  Ky prerës letre 12 x 10 inç është i përshtatshëm për letër me madhësi A4, B5, A5, B6 dhe B7 dhe mund të presë deri në 12 fletë letre printimi 20 ml në të njëjtën kohë. Ky prerës letre përmban dy...
0.0
1200
(Përfshirë TVSH)
+
Mjeti juaj ideal prerës për të bërë projekte prerje për artizanale, karta ftesa dasmash dhe kartolina madhështore. Dizajn për të prerë letrën A4, A5, fotografi, karta, sende të laminuara (brenda 1,5 mm) dhe më shumë. Pritini maksimalisht 12 fletë letre (80 g / m2) çdo herë.
0.0
470
(Përfshirë TVSH)
+
Dimensioni:23 x 35 cm Materiali: plastikë
0.0
100
(Përfshirë TVSH)
+
Materiali: plastikë Format: A5 Modeli: Dl1031
0.0
100
+
Ndarëse me ditë Alfabetë A-XYZ  Model:100
0.0
119
(Përfshirë TVSH)
+
Ndarëse me ditë 1-31 Model:131
0.0
045
(Përfshirë TVSH)
+
Ndarëse me ditë 1-5 Model:59205
0.0
080
(Përfshirë TVSH)
+
Ndarëse me ditë 1-10 Model:110
0.0
090
(Përfshirë TVSH)
+
Ndarëse me muaj January-December Model:102
0.0
100
(Përfshirë TVSH)
+
Ndarëse me Alfabetë A-Z
Show another 20 products
Filtrat e produktit
Brendi
Çmimi

 – 

  • 0
  • 269
Color
Size