Printerë

Brandi
Price
Size
0.0
Në stok
21500
(Përfshirë TVSH)
+
Lidhshmëria, standarde: 1 USB 2.0 me shpejtësi të lartë (pajisje); 1 Wi-Fi 802.11b/g/n; 1 Wi-Fi Direct Aftësia e printimit në celular: aplikacioni HP Smart; Apple AirPrint; Shërbimi i Printimit Mopria; Shtojca HP Print Service (printim Android);  Printim i drejtpërdrejtë...
0.0
Në stok
21500
(Përfshirë TVSH)
+
Printoni, skanoni dhe kopjoni, WiFi Shpejtësia e printimit deri në 12 ppm (e zezë) dhe 5 ppm (me ngjyra) Aftësia e printimit në celular: aplikacioni HP Smart; Apple AirPrint; Shërbimi i Printimit Mopria; Shtojca HP Print Service (printim Android); Printim i drejtpërdrejtë Wi-Fi...
0.0
Në stok
18000
(Përfshirë TVSH)
+
Wi-Fi, Printim, Kopjo, Skanim, Rezolucioni i printimit: deri në 48001 x 1200 dpi Shpejtësia e printimit mono: përafërsisht. 8.8 ppm2 Shpejtësia e printimit me ngjyra:përafërsisht. 5.0 ipm3 Shpejtësia e printimit të fotografive:pa kufij 10x15cm: Përafërsisht. 60 sekonda 4 E zezë:...
0.0
Në stok
17000
(Përfshirë TVSH)
+
Print, Kopjo, Skanim  Rezolucioni i printimit: Deri në 4800 x 1200 dpi  Shpejtësia e printimit mono: Përafërsisht. 8,8 ipm  Shpejtësia e printimit me ngjyra: Përafërsisht. 5,0 ipm  Shpejtësia e printimit të fotografive: pa kufij 10 x 15 cm:  Llojet e...
0.0
Në stok
19500
(Përfshirë TVSH)
+
Printer laser shumëfunksional, Kopjo, Printo, Skano Bardh dhe Zi Shpejtësia e printimit: deri në 20 ppm Lidhja: USB 2.0 me shpejtësi të lartë, Wi-Fi b/g/n Rezolucioni i printimit: 600 x 600 dpi PDL: GDI Prodhimi i dyanshëm: Manual Kapaciteti i letrës: 150 fletë...
Transport falas
0.0
On backorder
22900
(Përfshirë TVSH)
+
Printer shumëfunksional 3-në-1: Printoni, skanoni, kopjoni Printim me kosto jashtëzakonisht të ulët, kurseni deri në 90% në kostot e printimit Përfshin 8100 faqe në të zezë dhe 6500 me ngjyra Shpejtësia maksimale e printimit (me ngjyra) 15 ppm Maks. Shpejtësia e printimit njëngjyrëshe 33...
Transport falas
0.0
Në stok
9900
(Përfshirë TVSH)
+
Formati A4;  Shpejtësia e printimit: 33 ppm;   rezolucion: 1200x1200 dpi;   standard dupleks;  memorie: 256 MB;   Kapaciteti i tabakasë hyrëse: 250 faqe Kapaciteti i daljes: 150 faqe  dendësia: 60-200 g/m²;   OS: Microsoft Windows Server2003 /...
Transport falas
0.0
Në stok
25900
(Përfshirë TVSH)
+
Kategoria: All in one Teknologjia: Laser Ngjyrat: Toner / Black Rezolucioni: up to 1200 x 1200 DPI Shpejtësia e Printerit: 21 ppm Shpejtësia e Procesorit: 600 MHz Koha për faqen e parë: 10 s 1 vit Garancion
0.0
Në stok
10900
(Përfshirë TVSH)
+
Lidhje me Wi-Fi, USB Printim bardh dhe zi. Mundëson printimin e përditshëm për individë dhe ekipe të vogla pune. Cilësi e përmirësuar e imazhit 1200 x 1200 dpi. Shpejtësia maksimale e printimit: 20 Shpejtësia e printimit njëngjyrëshe 20 ppm 1 vit Garancion
SizeA4
Filtrat e produktit
Brandi
Price

 – 

  • 99
  • 259
Size