Postit - sticky note

Brandi
Price
0.0
Në stok
100
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
030
(Përfshirë TVSH)
+
75x75mm D4-8 Xing Li
0.0
Në stok
050
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
On backorder
080
(Përfshirë TVSH)
+
Shenjues faqesh me ngjyra fluoreshente Noki. Vetëngjitës dhe mund të ngjitet pothuajse në çdo sipërfaqe.  Paketa me 8 ngjyra të ndryshme neoni x fletë 20 pp për çdo ngjyrë. Është jo toksike, miqësore me mjedisin dhe një produkt 100% i riciklueshëm.
0.0
Në stok
130
(Përfshirë TVSH)
+
Sticky note me ngjitës Modeli: 1096 Dimensioni: 76x76mm 1/250
0.0
Në stok
040
(Përfshirë TVSH)
+
Sticky note me ngjitës Modeli: 5415 Dimensioni: 76x76mm 1/100
0.0
Në stok
050
(Përfshirë TVSH)
+
Sticky note me ngjitës Modeli: 8089 Dimensioni: 76x76mm 1/100 Ngjyrat në dispozicion: kaltë, verdhë, gjelbërt, pink, portokall
Filtrat e produktit
Brandi
Price

 – 

  • 0
  • 2