Laminator

Brandi
Price
0.0
Në stok
9900
(Përfshirë TVSH)
+
Materiali i membranës: Filmi Mat Mënyrat e mulçimit të filmit plastik:të ftohtë dhe të nxehtë Operacioni është i thjeshtë dhe i përshtatshëm. Artikujt e laminuar mund t'i rezistojnë lagështisë. Është e lehtë të ruhet për një kohë të gjatë.
0.0
Në stok
9400
(Përfshirë TVSH)
+
Laminatori përdoret në vulosjen e kartës së identitetit, kartën e punonjësit,çertifikatë martese, foto, kartë vizite dhe fletë vizatimi etj. Operacioni është i thjeshtë dhe i përshtatshëm. Artikujt e laminuar mund t'i rezistojnë lagështisë. Është e lehtë të ruhet për një kohë të...
0.0
Në stok
3900
(Përfshirë TVSH)
+
Laminim i nxehte dhe i ftohte Dimensioni A4 Gjerësia e rrugës së petëzimit: 230 mm Dizajn kompakt dhe modern Sistem ngrohje me cilësi të lartë Fikja automatike kur mbinxehet Koha e ngrohjes: 1 - 2 min. Trashësia e qeseve: 80 – 125 mikron Maks. trashësia e...
0.0
Në stok
5900
(Përfshirë TVSH)
+
3 në 1: Laminator i nxehtë / i ftohtë me prerës rrotullues dhe rrumbullakues qoshe Gjerësia e shtegut të petëzimit A 240 Combo: 230 mm (A4) Madhësia e çantës A 240 e kombinuar: deri në DIN A4 3 stile të ndryshme prerjeje të përzgjedhshme Kapaciteti prerës (80 g/qm Letër): 3...
0.0
Në stok
8500
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
7500
(Përfshirë TVSH)
+
Gama e aplikimit: familje private / kërkesat për hobi, stacione pune për zyra Formatet e laminimit: nga kartat e biznesit në formatin DIN A3 Koha e ngrohjes: 2 - 4 minuta për 80 mikron Trashësia e filmit: 75/80 deri në 125 mikron ose trashësi 0,5 mm Aplikimi: Petëzim i nxehtë...
0.0
Në stok
5900
(Përfshirë TVSH)
+
Gama e aplikimit: familje private / kërkesat për hobi, stacione pune për zyra Formatet e laminimit: nga kartat e biznesit në formatin DIN A4 Koha e ngrohjes: 2 - 4 minuta për 80 mikron Trashësia e filmit: 75/80 deri në 125 mikron ose trashësi 0,5 mm Aplikimi: petëzimi i nxehtë...
Filtrat e produktit
Brandi
Price

 – 

  • 39
  • 99