Vaj për shreder

Brandi
Price
0.0
Në stok
1000
(Përfshirë TVSH)
+
Për të mirëmbajtur siç duhet HP OneShred ose HP Pro Shredder, është thelbësore të pastroni siç duhet njësinë prerëse. Me kalimin e kohës, aty grumbullohen mbetje pluhuri dhe letre, të cilat duhet të hiqen nga grirësja juaj në intervale të rregullta. Vaji HP Shredder, në shishen e tij të dobishme...
Сategories
Filtrat e produktit
Brandi
Price

 – 

  • 10
  • 10