Organizues

Price
0.0
Në stok
530
(Përfshirë TVSH)
+
Kategoritë e lëndëve sipas ndarjes së organizatorit me 2 ndarje horizontale. E përkryer për të organizuar çdo tavolinë, banak, komodinë ose tavolinë në shtëpi ose në zyrë dhe shkollë
0.0
Në stok
790
(Përfshirë TVSH)
+
Ky organizues i rrjetës së desktopit ka 7 ndarje, nuk kërkon montim. Përbëhet prej materiali metalik dhe plastik, i fortë dhe rezistent ndaj konsumit, nuk dëmtohet dhe zbehet lehtë, mund të përdoret për një kohë të gjatë, i përshtatshëm për zyra dhe studime. Organizuesi i zyrës rozë janë...
0.0
Në stok
2500
(Përfshirë TVSH)
+
E bërë mirë nga konstruksion metalik i fortë rrjetë. Mbani me lehtësi monitorin e kompjuterit, laptopin, fletoren IMac, printerin deri në 33 lbs. Ngrini monitorin tuaj me 4,7". Një pozicion ulur më i shëndetshëm që ndihmon në reduktimin e dhimbjes së qafës dhe shpinës dhe lehtësimin e...
0.0
Në stok
160
(Përfshirë TVSH)
+
Rafti i dokumenteve është prej PVC. Është menduar për dokumente të formatit A4. Eshte i pershtatshem per zyra dhe tavolina pune. Ka mundesi te vendoset njera mbi tjetrën.
0.0
Në stok
520
(Përfshirë TVSH)
+
E bërë nga rrjetë metalike, e qëndrueshme dhe, konstruksion solid. E përkryer për ruajtjen e revistës, dosjeve, skedarëve dhe dokumenteve. Dizajn klasik dhe mjeshtëri e shkëlqyer për t'i mbajtur gjërat të organizuara.
0.0
Në stok
250
(Përfshirë TVSH)
+
Ka katër ndarje për organizimin e lehtë të, stilolapsa, mprehës, stapler, gërshërë, vizore, shkopinj ngjitës, kapëse dosjesh, shënime ngjitëse, shkumësa me ngjyra dhe stilolapsa. E punuar nga metali i cilësisë së lartë me një shtresë të përhershme rezistente ndaj ndryshkut, duke e bërë...
0.0
Në stok
1040
(Përfshirë TVSH)
+
Ka nëntë ndarje për organizimin e lehtë të, stilolapsa, mprehës, stapler, gërshërë, vizore, shkopinj ngjitës, kapëse dosjesh, shënime ngjitëse, shkumësa me ngjyra dhe stilolapsa. E punuar nga metali i cilësisë së lartë me një shtresë të përhershme rezistente ndaj ndryshkut, duke e bërë...
0.0
Në stok
340
(Përfshirë TVSH)
+
Bërë me material metalik të cilësisë së lartë për përdorim afatgjatë Maksimizon hapësirën e desktopit, shkon me çdo dekor. Mban të organizuar gjërat thelbësore të zyrës dhe hapësirën e tavolinës I pershtatshem per perdorim ne shtepi dhe zyrë.
0.0
Në stok
080
(Përfshirë TVSH)
+
Bërë nga metali i cilësisë së lartë, i qëndrueshëm. Konstruksion rrjetë teli i thjeshtë dhe elegant fund i lëmuar për të mbrojtur tavolinën tuaj nga gërvishtjet. Ideale për mbajtjen e stilolapsave, kimikave, markerave, vizore kapëse gërshërë etj.
0.0
Në stok
090
(Përfshirë TVSH)
+
Bërë nga metali i cilësisë së lartë, i qëndrueshëm. Konstruksion rrjetë teli i thjeshtë dhe elegant fund i lëmuar për të mbrojtur tavolinën tuaj nga gërvishtjet. Ideale për mbajtjen e stilolapsave, kimikave, markerave, vizore kapëse gërshërë etj.
0.0
Në stok
060
(Përfshirë TVSH)
+
Bërë nga metali i cilësisë së lartë, i qëndrueshëm. Konstruksion rrjetë teli i thjeshtë dhe elegant fund i lëmuar për të mbrojtur tavolinën tuaj nga gërvishtjet. Ideale për mbajtjen e stilolapsave, kimikave, markerave, vizore kapëse gërshërë etj.
0.0
Në stok
115
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
050
(Përfshirë TVSH)
+
Ndarja mban afërsisht 50 karta dhe është ideale për krijimin e një tavoline apo tavoline të organizuar dhe profesionale.
0.0
Në stok
125
(Përfshirë TVSH)
+
Material Plastik Përdorim: Zyrë, Dhuratë Promocionale, Shkollë 3 Ndarje
0.0
Në stok
1215
(Përfshirë TVSH)
+
Raft për dokumeta me 3 ndarje, materiali rrjetë dhe i qëndrueshëm.