Kalkulatorë

Brandi
Color
Price
0.0
Në stok
1230
(Përfshirë TVSH)
+
Kontrolli i 150 hapave Shfaqja e numrave të lokalizuar 12 shifra 191×140×35mm Pesha 205 g
0.0
Në stok
305
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
290
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
429
(Përfshirë TVSH)
+
12 shifra; Çelësa plastikë; Mbyllje automatike Fuqia: bateri litium dhe bateri diellore Përmasat: 15x12x2.6 cm.
0.0
Në stok
1049
(Përfshirë TVSH)
+
Llogaritës 12 shifror  Modeli:EC-22
0.0
Në stok
350
(Përfshirë TVSH)
+
I përbere nga materiali plastik 12 shifror.  Madhësia e ekranit të pjerrët: 14.5x12x4 cm
0.0
Në stok
300
(Përfshirë TVSH)
+
Ekran dixhital: 12 Shifra 240 funksione llogaritëse.  Ekran LCD me 2 rreshta 12-bitësh me ekran të madh, funksioni i indeksit mbështetës, i përshtatshëm për llogaritjen tonë I vogël dhe i lehtë, i lehtë për t'u mbajtur ose ruajtur në xhep.  Butonat e plastikës janë të...
0.0
Në stok
700
(Përfshirë TVSH)
+
Ekran LCD me 12 shifra Veprimet bazë matematikore Butona plastike Dimensionet – 136x101x26 mm
0.0
Në stok
1590
(Përfshirë TVSH)
+
Llogaritja e tatimit Funksioni Backspace, çelësi TAX Funksioni kryesor "00", Zgjedhja e modalitetit dhjetor dhe zgjedhja e shifrave dhjetore Tasti i ndryshimit të shenjës "+/-".
ColorBlack
0.0
Në stok
1590
(Përfshirë TVSH)
+
Llogaritja e tatimit Funksioni Backspace, çelësi TAX Funksioni kryesor "00", Zgjedhja e modalitetit dhjetor dhe zgjedhja e shifrave dhjetore Tasti i ndryshimit të shenjës "+/-".
ColorBlack
0.0
Në stok
1490
(Përfshirë TVSH)
+
Llogaritja e tatimit Funksioni Backspace, çelësi TAX Funksioni kryesor "00", Zgjedhja e modalitetit dhjetor dhe zgjedhja e shifrave dhjetore Tasti i ndryshimit të shenjës "+/-".
0.0
Në stok
600
(Përfshirë TVSH)
+
Kalkulatori me fuqi të dyfishtë nga Noki. Ideale për përdorim në shtëpi dhe në zyrë. Ekrani është i projektuar për pamje sa më të mirë.
ColorBlack
0.0
Në stok
600
(Përfshirë TVSH)
+
Kalkulatori me fuqi të dyfishtë nga Noki. Ideale për përdorim në shtëpi dhe në zyrë. Ekrani është i projektuar për pamje sa më të mirë.
ColorBlack
Filtrat e produktit
Brandi
Color
Price

 – 

  • 2
  • 16