CD & DVD

Çmimi
0.0
2500
(Përfshirë TVSH)
+
Kapaciteti: 25 GB Shpejtësia e shkrimit 4X Rreth 130 minuta regjistrim disku me definicion të lartë.
0.0
1600
(Përfshirë TVSH)
+
Maxell DVD+R 120min. Mundësia e regjistrimit deri në 4.7 GB E përputhshme deri në 16x shpejtësi shkrimi
0.0
2300
(Përfshirë TVSH)
+
Media ruajtëse: DVD-R Sasia e përfshirë: 100 Maks. Shpejtësia e shkrimit: 16x Kapaciteti: 4.7 GB
0.0
2100
(Përfshirë TVSH)
+
Maxell CD-R funksionon me shpejtësi 52x dhe mund të mbajë 80 minuta përmbajtje. Këta disqe janë idealë për shkarkime muzikore ose të dhëna. Kapaciteti i regjistrimit deri në 700 MB. E përputhshme me shpejtësinë deri në 52x. I njëanshëm I përshtatshëm për regjistrimin e të dhënave,...