Tv Stand

Price
0.0
Në stok
1104
(Përfshirë TVSH)
+
I përshtatshëm për televizorë me panel të sheshtë 32" - 70". Kapaciteti i ngarkesës deri në 75 kg Instalim i lehtë dhe i shpejtë
0.0
Në stok
450
(Përfshirë TVSH)
+
I përshtatshëm për televizorë me panel të sheshtë 26" - 63". Kapaciteti i ngarkesës deri në 50 kg Instalim i lehtë dhe i shpejtë
0.0
Në stok
479
(Përfshirë TVSH)
+
Kllapë televizori me dizajn ekonomik dhe të thjeshtë, kllapa muri fikse me profil të hollë, ideale për televizorët LED LCD. Përshtatet me shumicën e televizorëve me panel të sheshtë 14-42". Konstruksion çeliku me pllakë të ftohtë Përfundim i qëndrueshëm rezistent ndaj gërvishtjeve...