Pliko- Zarfa

Brendi
Çmimi
Color
0.0
050
(Përfshirë TVSH)
+
Zarf i bardhë, me zgjerim, për ruajtjen e dokumenteve dhe ruajtjen e letrës në përgjithësi.
0.0
005
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
005
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
010
(Përfshirë TVSH)
+
K y zarf përmban mbyllje vetë-ngjitëse. Thjesht shtypni kapakun poshtë për një mbyllje të sigurt dhe pa probleme
0.0
005
(Përfshirë TVSH)
+
Zarfe postare për të gjitha qëllimet me dorezë mbyllëse me ngjitës, për postë, dhe përdorime në shtëpi gjithashtu; përdorni si zarfe parash për buxhetimin e parave të gatshme.
ColorWhite
0.0
060
(Përfshirë TVSH)
+
Ideale për përdorimin tuaj të përditshëm dhe nevojat e zëvendësimit, të përshtatshme për përdorim komercial dhe me pakicë elektronike,  si kozmetikë, vathë, gjerdan, stilolapsa etj. Është i përshtatshëm për shtëpi, fabrika, depo, zyra, shkolla, librari, dyqane shkrimi etj. Materiali...
0.0
050
(Përfshirë TVSH)
+
Ideale për përdorimin tuaj të përditshëm dhe nevojat e zëvendësimit, të përshtatshme për përdorim komercial dhe me pakicë elektronike,  si kozmetikë, vathë, gjerdan, stilolapsa etj. Është i përshtatshëm për shtëpi, fabrika, depo, zyra, shkolla, librari, dyqane shkrimi etj. Materiali...
0.0
050
(Përfshirë TVSH)
+
Ideale për përdorimin tuaj të përditshëm dhe nevojat e zëvendësimit, të përshtatshme për përdorim komercial dhe me pakicë elektronike,  si kozmetikë, vathë, gjerdan, stilolapsa etj. Është i përshtatshëm për shtëpi, fabrika, depo, zyra, shkolla, librari, dyqane shkrimi etj. Materiali...
0.0
030
(Përfshirë TVSH)
+
Ideale për përdorimin tuaj të përditshëm dhe nevojat e zëvendësimit, të përshtatshme për përdorim komercial dhe me pakicë elektronike,  si kozmetikë, vathë, gjerdan, stilolapsa etj. Është i përshtatshëm për shtëpi, fabrika, depo, zyra, shkolla, librari, dyqane shkrimi etj. Materiali...
0.0
020
(Përfshirë TVSH)
+
Ideale për përdorimin tuaj të përditshëm dhe nevojat e zëvendësimit, të përshtatshme për përdorim komercial dhe me pakicë elektronike,  si kozmetikë, vathë, gjerdan, stilolapsa etj. Është i përshtatshëm për shtëpi, fabrika, depo, zyra, shkolla, librari, dyqane shkrimi etj. Materiali...
0.0
018
(Përfshirë TVSH)
+
Ideale për përdorimin tuaj të përditshëm dhe nevojat e zëvendësimit, të përshtatshme për përdorim komercial dhe me pakicë elektronike,  si kozmetikë, vathë, gjerdan, stilolapsa etj. Është i përshtatshëm për shtëpi, fabrika, depo, zyra, shkolla, librari, dyqane shkrimi etj. Materiali...
0.0
018
(Përfshirë TVSH)
+
Ideale për përdorimin tuaj të përditshëm dhe nevojat e zëvendësimit, të përshtatshme për përdorim komercial dhe me pakicë elektronike,  si kozmetikë, vathë, gjerdan, stilolapsa etj. Është i përshtatshëm për shtëpi, fabrika, depo, zyra, shkolla, librari, dyqane shkrimi etj. Materiali...
0.0
015
(Përfshirë TVSH)
+
Ideale për përdorimin tuaj të përditshëm dhe nevojat e zëvendësimit, të përshtatshme për përdorim komercial dhe me pakicë elektronike,  si kozmetikë, vathë, gjerdan, stilolapsa etj. Është i përshtatshëm për shtëpi, fabrika, depo, zyra, shkolla, librari, dyqane shkrimi etj. Materiali...
0.0
185
(Përfshirë TVSH)
+
Zarf Pliko 229X324mm   1/25 Modeli: No3335
0.0
100
(Përfshirë TVSH)
+
Zarfë Pliko 162X229mm   1/25 Modeli: No1090
0.0
080
(Përfshirë TVSH)
+
Zarf Pliko 110X230mm   1/25 Modeli: No1123
0.0
080
(Përfshirë TVSH)
+
Zarf për cd Pliko 125X125mm   1/25 Modeli: No1073
Filtrat e produktit
Brendi
Çmimi

 – 

  • 0
  • 2
Color