Vula

Price
0.0
Në stok
3600
(Përfshirë TVSH)
+
Linja COLOP Classic Line 2660 është ideale për shumë përdorime biznesi ku kërkohet shpesh një vulë me bojë vetë.  Me një kornizë metalike dhe plastikë të dizajnuar në mënyrë ergonomike në dorezë, vula e datës mund të përdoret për të treguar datën, si dhe adresën e kompanisë, ose tekst...
0.0
Në stok
2895
(Përfshirë TVSH)
+
Expert Line është një vulë data shumë e fortë - e dukshme në pamjen e parë. E përkryer për një sërë opsionesh teksti, duke përfshirë adresën e kompanisë dhe logon e biznesit, COLOP Expert Line 3360 është një vulë datash që ofron një fleksibilitet të madh formulimi.  Pajisja ka një...
0.0
Në stok
740
(Përfshirë TVSH)
+
Vule Printer 15 ka një dizajn të zgjatur me një madhësi mbresash prej 10 x 69 mm. Ofron hapësirë për 3 rreshta teksti shumë të gjatë. Për shkak të dizajnit të zgjatur, vula rekomandohet aty ku nevojiten vetëm pak rreshta por mesazhe të gjata. Ai gjithashtu ofron hapësirë për një logo ose...
0.0
Në stok
690
(Përfshirë TVSH)
+
Me një pamje katrore 24 x 24 mm për deri në 4 rreshta teksti të personalizuar të kombinuar me një datë, COLOP Printer Q 24 Dater ofron hapësirë të mjaftueshme për detaje personale ose biznesi në një dizajn tërheqës. Përshtypja katrore jo vetëm që duket e mrekullueshme, por është edhe shumë...
0.0
Në stok
4000
(Përfshirë TVSH)
+
Polimer i lëngshëm, tashmë i mbështjellë me letër alumini për punë të pastër.
0.0
Në stok
500
(Përfshirë TVSH)
+
Të krijuara me bojë jo toksike me bazë uji, këto jastëkë janë afatgjatë, duke dhënë mijëra printime me cilësi të lartë.  Furnizohet në një këllëf që mbyllet për të zgjatur jetën e jastëkut. E përshtatshme më së miri për letër, kartë dhe sipërfaqe të tjera absorbuese, kjo bojë...
0.0
Në stok
250
(Përfshirë TVSH)
+
Të krijuara me bojë jo toksike me bazë uji, këto jastëkë janë afatgjatë, duke dhënë mijëra printime me cilësi të lartë.  Furnizohet në një këllëf që mbyllet për të zgjatur jetën e jastëkut. E përshtatshme më së miri për letër, kartë dhe sipërfaqe të tjera absorbuese, kjo bojë...
0.0
Në stok
180
(Përfshirë TVSH)
+
Të krijuara me bojë jo toksike me bazë uji, këto jastëkë janë afatgjatë, duke dhënë mijëra printime me cilësi të lartë.  Furnizohet në një këllëf që mbyllet për të zgjatur jetën e jastëkut. E përshtatshme më së miri për letër, kartë dhe sipërfaqe të tjera absorbuese, kjo bojë...
0.0
Në stok
300
(Përfshirë TVSH)
+
Ngjyrë origjinale e pullave COLOP Ri-bojë ose rifresko pullat tuaja me shkumë dhe vulë me bojë standarde 801. Të prodhuara me një formulë të qëndrueshme për dokumente, jo toksike, bojërat COLOP 801 ofrojnë ngjyra të gjalla me cilësi të lartë, në një shishe 25 ml. Thjesht shtoni disa...
0.0
Në stok
500
(Përfshirë TVSH)
+
Ngjyrë origjinale e pullave COLOP Ri-bojë ose rifresko pullat tuaja me shkumë dhe vulë me bojë standarde 801. Të prodhuara me një formulë të qëndrueshme për dokumente, jo toksike, bojërat COLOP 801 ofrojnë ngjyra të gjalla me cilësi të lartë, në një shishe 25 ml. Thjesht shtoni disa...
0.0
Në stok
900
(Përfshirë TVSH)
+
Ngjyrë origjinale e pullave COLOP Ri-bojë ose rifresko pullat tuaja me shkumë dhe vulë me bojë standarde 801. Të prodhuara me një formulë të qëndrueshme për dokumente, jo toksike, bojërat COLOP 801 ofrojnë ngjyra të gjalla me cilësi të lartë, në një shishe 25 ml. Thjesht shtoni disa...
0.0
Në stok
350
(Përfshirë TVSH)
+
Ngjyrë origjinale e pullave COLOP Ri-bojë ose rifresko pullat tuaja me shkumë dhe vulë me bojë standarde 801. Të prodhuara me një formulë të qëndrueshme për dokumente, jo toksike, bojërat COLOP 801 ofrojnë ngjyra të gjalla me cilësi të lartë, në një shishe 25 ml. Thjesht shtoni disa...
0.0
Në stok
1490
(Përfshirë TVSH)
+
VulaPrinter Oval 44 është një stampë me bojë vetë me një dizajn ovale. Nëse keni nevojë që të dhënat tuaja të dallohen, printeri COLOP Oval 44 është i përsosur. Dizajni ovale i pullës, me një madhësi të përshtypjes 44 x 28 mm mund të tregojë deri në 5 rreshta teksti - ideale për emrin e...
0.0
Në stok
900
(Përfshirë TVSH)
+
Nëse keni nevojë që të dhënat tuaja të qëndrojnë vula Printer R 30 është i përsosur me përshtypjen e tij rrethore.  Printer R 30 është një stampë teksti me bojë vetë në një format tërheqës dhe zyrtar.  Vula me një diametër 30 mm Impression mund të tregojë deri në 5 rreshta teksti...
0.0
Në stok
2245
(Përfshirë TVSH)
+
COLOP Printer S 260 është një vulë kompakte datash me tekst.  Vula me bojë vetë me datën dhe tekstin shënon ditën, muajin dhe vitin plus dy rreshta teksti individual në një format drejtkëndor.  Formati i datës është 12 NËNTOR 2032 me lartësi 4 mm. Dy shirita për ditën, një për...
0.0
Në stok
1100
(Përfshirë TVSH)
+
Me një mbresa me diametër 40 mm për tekst me porosi deri në 6 rreshta të kombinuar me një datë, COLOP Printer R 40 Dater ofron shumë vend për informacion në një përshtypje rrethore tërheqëse.  Printeri R 40 Dater është një pullë rrethore vetë-bojore e bërë nga plastika me cilësi të...
0.0
Në stok
800
(Përfshirë TVSH)
+
Printeri 40 është një vulë teksti ose adrese dhe me madhësinë e tij të printimit prej 23 x 59 mm, mjaft i madh për mesazhe edhe më të gjata.  Pra, përdoret shpesh si vulë adrese sepse mund të printohet jo vetëm adresa e postës, por edhe e-mail, faqja kryesore, etj. dhe me mundësinë e...
0.0
Në stok
650
(Përfshirë TVSH)
+
Pllaka e saj e tekstit me një madhësi të printimit prej 47 x 18 mm ofron hapësirë të mjaftueshme për deri në 5 rreshta adresash të lexueshme. Pesha e tij e lehtë, mekanizmi i tij i sofistikuar i stampimit dhe doreza e optimizuar në mënyrë ergonomike lejojnë që stampimi me Printer të dalë...
0.0
Në stok
1400
(Përfshirë TVSH)
+
Printeri 60 është një vulë e madhe teksti ose adrese, por jo më pak, gjithashtu shumë i dobishëm dhe praktik me madhësinë e tij të printimit prej 37 x 76 mm. Nga 6 madhësi të zakonshme brenda gamës së Printer Standard, Printer 60 është më i madhi në llojin e tij, por shumë i popullarizuar kur...
0.0
Në stok
550
(Përfshirë TVSH)
+
Ofron një pllakë teksti prej 14 x 38 mm dhe kështu 4 rreshta teksti. I favorizuar për shkathtësinë e tij dhe një dizajn të qëndrueshëm e të fortë, çdo Printer 20 përfaqëson një zgjidhje të shkëlqyer për nevojat tuaja printimi. Shkathtësia e tij e bën atë zgjedhjen ideale si për përdorime...
Show another 6 products
Сategories
Filtrat e produktit
Price

 – 

  • 1
  • 40