Double A

Double A njihet gjerësisht si marka numër një e letrës premium në Azi, me performanca të fuqishme në Australi, Evropë dhe Lindjen e Mesme dhe potencial për rritje të fortë në të gjithë botën. 

Filluam në vitin 1991. Që nga fillimi, ne kemi punuar për t'u ofruar konsumatorëve tanë cilësinë më të mirë të mundshme të letrës duke përdorur praktikat më të mira më efektive. Sot, ne bëjmë letër për më shumë se 130 vende në gjashtë kontinente.

0.0
030
(Përfshirë TVSH)
+
Kapëse letre 28mm 1/100 Double A
0.0
220
(Përfshirë TVSH)
+
Follder A4 CA01104-EN  Double A Ngjyrat në stok: verdhë, kaltër, gjelbërt, pink
0.0
060
(Përfshirë TVSH)
+
Marker Permanent  Modeli:DPM-200-C Double A Ngjyrat në stok: kuqe, kaltër 
0.0
390
(Përfshirë TVSH)
+
Double A a4. 75 gr. Premium
SizeA4
0.0
395
(Përfshirë TVSH)
+
Double A a4. 80gr. Premium
ColorWhite SizeA4
0.0
320
(Përfshirë TVSH)
+
Double A a5. 80gr. Premium
Çmimi

 – 

  • 0
  • 4
Color
Size