Mbushës telefoni, për veturë, 2IN1+USB+1+Type-CX1 RCC231, Remax

40012
900
(Përfshirë TVSH)
Në stok
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

  • Materiali: ABS
  • Tensioni i hyrjes: 12V-24V
  • Rryma e hyrjes: 3A
  • Tensioni i daljes: USB-A: 4,5V-5A/5V-4,5A/9V-2A/12V-1,5A 22,5W (Maks.)
  • LLOJI-C: 5V-3A/9V-3A/12V-2,5A 30W (Maks.)
  • Dalja: Dalja e njëkohshme USB+Type-C: 5V-3A 15W (Max)
  • Sasia USB: 1A+1C
  • Porta USB+TYPE-C për të karikuar dy pajisje në të njëjtën kohë.     
  • Madhësi ultra-mini, që kursen hapësirë   
  • Mbështet PD2.0/PD3.0/QC2.0/QC3.0/AFC/FCP/SCP dhe protokolle të tjera.
Main features
3D support
No
HD support
No
Multimedia
Video playback
No

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
Në stok
570
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1650
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
545
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
930
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
656
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
820
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1500
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
520
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
550
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
450
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
390
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
280
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
670
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
260
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
150
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
150
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
190
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
420
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
550
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
220
(Përfshirë TVSH)
+
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase