Regjistrator me kuti A4 , Office Line

07678
290
(Përfshirë TVSH)
Në stok
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Regjistrator office line ju mundësojnë ruajtjen e duhur dhe qasjen e shpejtë në dokumentet tuaja.

285x315x80mm

Ngjyrat në stok: kaltër, kuqe, zezë, verdhë

Main features
3D support
No
HD support
No
Multimedia
Video playback
No

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
Në stok
870
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
500
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
150
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
290
(Përfshirë TVSH)
+
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase