Organizues tavoline, shumëfunksionale, 9059C

38661
1040
(Përfshirë TVSH)
Në stok
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Ka nëntë ndarje për organizimin e lehtë të, stilolapsa, mprehës, stapler, gërshërë, vizore, shkopinj ngjitës, kapëse dosjesh, shënime ngjitëse, shkumësa me ngjyra dhe stilolapsa.

E punuar nga metali i cilësisë së lartë me një shtresë të përhershme rezistente ndaj ndryshkut, duke e bërë atë më të qëndrueshëm, jo të deformueshëm dhe të lehtë për t'u pastruar me ujë. 

Dizajni kompakt i rrjetës, i cili siguron më shumë stabilitet dhe një pamje të qartë të çdo ndarjeje të grumbullueshme, ju lejon të gjeni çdo të vogël në organizues shpejt dhe me lehtësi.

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
Në stok
530
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
790
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
2500
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
160
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
520
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
250
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
340
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
080
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
090
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
060
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
115
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
050
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
125
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1215
(Përfshirë TVSH)
+
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase