Shpuse për letër 175G

41928
11100
(Përfshirë TVSH)
Në stok
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Kapaciteti: 150 fletë

Përmasat 150x150x330 mm

Pjese metalike inox

Përbërësit plastikë të qëndrueshëm

Dizajn ergonomik i mëngëve

Funksioni i kyçjes së krahut të sigurt

Bojë rezistente ndaj gërvishtjeve dhe goditjeve

Bazë jo rrëshqitëse dhe kundër gërvishtjeve

Ka një seksion për ruajtjen e pjesëve të këmbimit

Pjesët e këmbimit nuk përfshihen në produkt

Shpimi i pastër me tehe cilindrike të mprehta

Distanca ndërmjet dy vrimave: 8cm, diametri i vrimës: 6mm

E disponueshme në përmasat A3, A4, A5

Madhësi të ndryshme letre me shirit udhëzues

Ideale për zona biznesi me ngarkesa të rënda dokumentesh

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
Në stok
8500
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
2500
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
2500
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1900
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
530
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
790
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
530
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
2500
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
160
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
520
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
250
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1040
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
340
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
080
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
090
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
060
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
115
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
050
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
125
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
075
(Përfshirë TVSH)
+
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase