Mbushës telefoni, për veturë, RCC217-2.4A, Remax

32629
820
(Përfshirë TVSH)
Në stok
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Karikues 2x USB i makinës, REMAX RCC217, 2.4A (i zi) Dëshironi të siguroheni që pajisjet tuaja të jenë gjithmonë gati për përdorim edhe gjatë udhëtimeve të gjata me makinë? Me karikuesin e makinës Remax mund të jeni të sigurt! Me ndihmën e tij do të jeni në gjendje të rinovoni shpejt energjinë deri në dy pajisje në të njëjtën kohë. Për më tepër, falë dizajnit të tij të veçantë, ky karikues siguron karikim të qëndrueshëm edhe gjatë vozitjes në rrugë me gunga. Karikuesi i makinës Remax RCC217 me karikim të shpejtë është projektuar duke pasur parasysh efikasitetin dhe kursimin e kohës. 

Main features
3D support
No
HD support
No
Multimedia
Video playback
No

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
Në stok
570
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1650
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
545
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
930
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
900
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
656
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1500
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
520
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
550
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
450
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
390
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
280
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
670
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
260
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
150
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
150
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
190
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
420
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
550
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
220
(Përfshirë TVSH)
+
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase