Adata External HDD SLIM AHV320-2TU31-CBK

36990
7900
(Përfshirë TVSH)
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Disqet e jashtme më të vogla vazhdojnë të funksionojnë edhe kur bien ose preken, duke shkaktuar gabime dhe sektorë të këqij. Me sensorët e patentuar të ndikimit të ADATA, i gjithë aktiviteti i makinës do të pushojë kur zbulohet një ndikim fizik. Pasi situata të pastrohet, aktiviteti rifillon. Ju jeni të informuar vazhdimisht me një tregues të qartë të statusit.

Në një epokë të përmbajtjes video 8K dhe 4K UHD, vetëm gigabajt nuk bëjnë më ndryshim. Me deri në 1 TB hapësirë ruajtëse, HV300 është i mjaftueshëm dhe ju jeni gati të kopjoni të gjithë muzikën, filmat, fotot, etj.

Electronics
Storage Capacity
2TB
Main features
3D support
No
HD support
No
Multimedia
Video playback
No
Find similar

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
22900
(Përfshirë TVSH)
+
Storage Capacity8TB
0.0
12900
(Përfshirë TVSH)
+
Storage Capacity4TB
0.0
8900
(Përfshirë TVSH)
+
Storage Capacity2TB
0.0
5990
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
7995
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
5900
(Përfshirë TVSH)
+
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase