Projektor

Çmimi
0.0
2500
(Përfshirë TVSH)
+
Materiali: Çeliku Përmasat: ‎5,8 x 51,2 x 12,2 cm Kapaciteti i peshës: 20 kg (44 lbs) Gama e pjerrësisë: +22,5°~-15° Gama e rrotullimit: +10°~-10° Gjatësia e krahut 63-100cm Gama e zgjerimit: 630~1000 mm
0.0
2590
(Përfshirë TVSH)
+
Montimi i tavanit për projektorin kursen hapësirën dhe ofron pozicione perfekte shikimi. Ngarkesa maksimale 13.6KG Distanca nga tavani 52-104cm Diapazoni i animit 25 lart/poshtë Gama e tiganit/rrotullimit 360 shkallë
0.0
900
(Përfshirë TVSH)
+
Ky klikues i prezantimit është i thjeshtë dhe praktik, kursim energjie, peshë e lehtë, e përshtatshme. E përshtatshme për prezantime biznesi, prezantime informuese, mësimdhënie në klasë dhe mbështetje për prezantime të ndryshme skedarësh, faqe interneti.
0.0
35900
(Përfshirë TVSH)
+
SVGA (800 x 600),  4,000 lumens 20,000:1 contrast ratio,  10,000 Hours (ExtremeEco),  Auto keystone +/- 40 degree
0.0
32900
(Përfshirë TVSH)
+
3800AL, SVGA(800x600),  22,000:1 contrast,  3D compatible,  HDMI x1, VGA-in x2,  VGA-out x1, 2W SPK, V keystone,  3X fast input,  5,000/15,000hrs Light
Transport falas
0.0
13900
(Përfshirë TVSH)
+
Dimensionet; 213x213cm
Transport falas
0.0
7800
(Përfshirë TVSH)
+
Dimensionet 152x152
Transport falas
0.0
12000
(Përfshirë TVSH)
+
Dimensionet: 203x203cm
Transport falas
0.0
9100
(Përfshirë TVSH)
+
Dimensionet 152x152
Filtrat e produktit
Çmimi

 – 

  • 9
  • 359