Marker Permanent 254012, Faber Castell

39923
125
(Përfshirë TVSH)
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Marker me pigment me ngjyra intensive është ideale për leximin e lehtë të shkrimeve dhe vizatimeve në tabelë, edhe në zona të mëdha. 

Mund të shkruani lehtësisht në sipërfaqe të tilla si xhami, smalt, metal, letër dhe karton.

Ky produkt, i cili është i përshtatshëm për përdorim në dërrasat e shkrimit, ka një trashësi maje prej 2.2 mm.

Maja e rrumbullakët është bërë nga materiale të cilësisë së lartë. Është shumë rezistent ndaj konsumit. Ideale për përdorim intensiv dhe afatgjatë, boja ju ofron një avantazh duke ruajtur strukturën e saj të lagësht.

Main features
3D support
No
HD support
No
Multimedia
Video playback
No

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
070
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
040
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
030
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
050
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
040
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
040
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
090
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
120
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
100
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
2000
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
1200
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
470
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
100
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
119
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
045
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
080
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
090
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
100
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
700
(Përfshirë TVSH)
+
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase