Thikë për prerje të letrës, A4 829-4

31335
2000
(Përfshirë TVSH)
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

E specializuar në prodhimin e stileve dhe madhësive të ndryshme të prerësve të letrës. 

Ky prerës letre 12 x 10 inç është i përshtatshëm për letër me madhësi A4, B5, A5, B6 dhe B7 dhe mund të presë deri në 12 fletë letre printimi 20 ml në të njëjtën kohë.

Ky prerës letre përmban dy shufra çeliku, pjesën e sipërme dhe të poshtme, dhe shufra e sipërme është disi e lakuar për të krijuar fërkim më të mirë me shiritin e poshtëm kur përdoret, duke rezultuar në rezultate më të mira prerjeje.

Main features
3D support
No
HD support
No
Multimedia
Video playback
No

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
070
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
040
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
030
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
050
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
040
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
040
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
090
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
125
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
120
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
100
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
1200
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
470
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
100
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
119
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
045
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
080
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
090
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
100
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
700
(Përfshirë TVSH)
+
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase