Kapëse letre, Binder clips , 25mm, DGG

38659
075
(Përfshirë TVSH)
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Madhësia: 25mm

Sasia: 12 copë për kuti

Ideale për shkollë dhe zyrë

Forca e fortë shtrënguese

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
110
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
250
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
175
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
040
(Përfshirë TVSH)
+
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase