Noki

0.0
260
(Përfshirë TVSH)
+
*Sasia: 100 *Ngjyra: transparente *Ideale për të gjitha letrat A4 * Material polipropileni 55 mikron *Përforcuar me shirit anësor të bardhë të qëndrueshëm *E pajtueshme me të gjitha dosjet me 11 vrima anësore *Ideale për shtëpi, shkollë, zyrë dhe të gjitha...
0.0
060
(Përfshirë TVSH)
+
Ky lëng korrigjues është i dobishëm për korrigjimin e gabimeve të bëra gjatë shkrimit. Paketimi: 20 ml
ColorWhite
0.0
1590
(Përfshirë TVSH)
+
Llogaritja e tatimit Funksioni Backspace, çelësi TAX Funksioni kryesor "00", Zgjedhja e modalitetit dhjetor dhe zgjedhja e shifrave dhjetore Tasti i ndryshimit të shenjës "+/-".
ColorBlack
0.0
1590
(Përfshirë TVSH)
+
Llogaritja e tatimit Funksioni Backspace, çelësi TAX Funksioni kryesor "00", Zgjedhja e modalitetit dhjetor dhe zgjedhja e shifrave dhjetore Tasti i ndryshimit të shenjës "+/-".
ColorBlack
0.0
600
(Përfshirë TVSH)
+
Kalkulatori me fuqi të dyfishtë nga Noki. Ideale për përdorim në shtëpi dhe në zyrë. Ekrani është i projektuar për pamje sa më të mirë.
ColorBlack
0.0
600
(Përfshirë TVSH)
+
Kalkulatori me fuqi të dyfishtë nga Noki. Ideale për përdorim në shtëpi dhe në zyrë. Ekrani është i projektuar për pamje sa më të mirë.
ColorBlack
Çmimi

 – 

  • 0
  • 16
Color