Office Line

OFFICE LINE
0.0
1090
(Përfshirë TVSH)
+
Modeli tonerit:  CE505A/CF280A/CRG719 Përshtatet për:HP LaserJet P2030, HP LaserJet P2035, HP LaserJet P2035n, HP LaserJet P2050, HP LaserJet P2055d, HP LaserJet P2055n, HP LaserJet P2055x, Canon LBP6300dn, Canon LBP6650dn, Canon MF5870dn, HP LaserJet Pro 400 M401, HP LaserJet Pro...
0.0
1200
(Përfshirë TVSH)
+
Modeli tonerit: W1106 Përshtatet për: HP LaserJet 107a, HP LaserJet 107w, HP LaserJet MFP135a, HP LaserJet MFP137fnw, HP LaserJet MFP135wg, HP LaserJet MFP 137wg Kapaciteti: Deri në 1000 kopje Ngjyra: e zezë
0.0
890
(Përfshirë TVSH)
+
Modeli tonerit: CB435/CB436/ CE278/CE285 Përshtatet për: HP LaserJet P1102, HP LaserJet P1102W, HP LaserJet P1108, HP LaserJet Pro M1132 MFP, HP LaserJet M1212, HP LaserJet M1212NF, HP LaserJet M1214nfh, HP LaserJet M1217nfw Kapaciteti: Deri në 1000 kopje Ngjyra: e zezë
0.0
2500
(Përfshirë TVSH)
+
Modeli tonerit:  B210/B205/B215 Përshtatet për: Laserjet Jet B210/B205/B215 Kapaciteti: Deri në 1000 kopje Ngjyra: e zezë
0.0
890
(Përfshirë TVSH)
+
Modeli tonerit: CF279 Përshtatet për: HP LaserJet Pro M12a, HP LaserJet Pro M12w, HP LaserJet Pro MFP M26a, HP LaserJet Pro MFP M26nw Kapaciteti: Deri në 1000 kopje Ngjyra: e zezë
0.0
990
(Përfshirë TVSH)
+
Modeli tonerit: CF244A Përshtatet për: HP LaserJet Pro M15, HP LaserJet Pro M15a, HP LaserJet Pro M15w, HP LaserJet Pro MFP M28a, HP LaserJet Pro MFP M28w Kapaciteti: Deri në 1000 kopje Ngjyra: e zezë
0.0
850
(Përfshirë TVSH)
+
Modeli tonerit: CF230A Përshtatet për: Laserjet Pro M103DN/203DW, M227FDW/227SDN Kapaciteti: Deri në 1000 kopje Ngjyra: e zezë
0.0
850
(Përfshirë TVSH)
+
Modeli tonerit: CF217A Përshtatet për: Laserjet: HP LaserJet Pro M102, HP LaserJet Pro M102a, HP LaserJet Pro M102w, HP LaserJet Pro MFP M130, HP LaserJet Pro MFP M130a, HP LaserJet Pro MFP M130fn, HP LaserJet Pro MFP M130fw, HP LaserJet Pro MFP M130nw Kapaciteti: Deri në 1000 kopje...
0.0
990
(Përfshirë TVSH)
+
Modeli tonerit: Q2612A/CRG703/FX10 Përshtatet për: HP LaserJet 1010, HP LaserJet 1012, HP LaserJet 1015, HP LaserJet 1018, HP LaserJet 1022, HP LaserJet 1022N, HP LaserJet 1022NW, HP LaserJet 1020, HP LaserJet 3015MFP, HP LaserJet 3020MFP, HP LaserJet 3030, HP LaserJet 3050, HP LaserJet...
0.0
050
(Përfshirë TVSH)
+
Ky lëng korrigjues është i dobishëm për korrigjimin e gabimeve të bëra gjatë shkrimit.  Paketimi: 5ml Modeli: OL-635
0.0
050
(Përfshirë TVSH)
+
Ky lëng korrigjues është i dobishëm për korrigjimin e gabimeve të bëra gjatë shkrimit. Paketimi: 7ml Modeli: OL-603 HY-603A
0.0
050
(Përfshirë TVSH)
+
Ky lëng korrigjues është i dobishëm për korrigjimin e gabimeve të bëra gjatë shkrimit. Paketimi: 20 ml Modeli: HY-602 /OL-602
0.0
120
(Përfshirë TVSH)
+
Llastik për pare  100gr  Modeli:0F038
0.0
060
(Përfshirë TVSH)
+
Llastik për pare  50gr  Modeli:0F037
0.0
054
(Përfshirë TVSH)
+
Ideale për organizimin e dokumenteve ose projekteve dhe për të ndihmuar në kursimin e kohës. Binarët e plastikës i bëjnë skedarët të lehtë dhe rrëshqasin për depozitim të lehtë.
0.0
185
(Përfshirë TVSH)
+
Zarf Pliko 229X324mm   1/25 Modeli: No3335
0.0
100
(Përfshirë TVSH)
+
Zarfë Pliko 162X229mm   1/25 Modeli: No1090
0.0
080
(Përfshirë TVSH)
+
Zarf Pliko 110X230mm   1/25 Modeli: No1123
0.0
080
(Përfshirë TVSH)
+
Zarf për cd Pliko 125X125mm   1/25 Modeli: No1073
0.0
070
(Përfshirë TVSH)
+
Fasikëll A4 me llastik A4 101 400gsm  Ngjyrat në dispozicion:portokallt, verdhë, kuqe, kaltër, gjelbërt
Show another 20 products
Çmimi

 – 

  • 0
  • 29