TP-Link

TP-Link Technologies CO., LTD. (Twisted Pair-Link) founded in 1996 in Shenzhen, is a manufacturer of computer networking products based in China. Products include routers, switch, wireless equipment, ADSL modems, and network adapters for PCs. TP-Link is the largest Small Office and Home Office (SOHO) networking market share holder in China.

0.0
3000
(Përfshirë TVSH)
+
16 porte 10/100 Mbps negociata automatike, RJ45, mbështetje automatike MDI/MDIX Përdorimi i teknologjisë Green Ethernet redukton konsumin e energjisë Kontrolli i rrjedhës IEEE 802.3x siguron transmetim të besueshëm të të dhënave Strehimi plastik, për montim në tavolinë ose në mur...
0.0
4680
(Përfshirë TVSH)
+
24 porte RJ45 me negocim automatik 10/100 Mbps, Mbështet Auto MDI / MDIX Teknologjia Green Ethernet kursen energjinë deri në 67>#/li### Kontrolli i rrjedhës IEEE 802.3x siguron transferim të besueshëm të të dhënave Kuti plastike, dizajn desktopi ose montimi në mur Fut dhe luaj, nuk...
0.0
2280
(Përfshirë TVSH)
+
8× 10/100/1000 Mbps portet e negociatave automatike RJ45 që mbështesin Auto-MDI/MDIX Teknologjia Green Ethernet kursen konsumin e energjisë Kontrolli i rrjedhës IEEE 802.3x siguron transferim të besueshëm të të dhënave Strehimi prej çeliku, dizajn desktopi ose montimi në mur Mbështet...
0.0
1080
(Përfshirë TVSH)
+
5 porte RJ45 me negocim automatik 10/100 Mbps, Mbështet Auto MDI / MDIX Teknologjia Green Ethernet kursen energjinë deri në 68>#/li### Kontrolli i rrjedhës IEEE 802.3x siguron transferim të besueshëm të të dhënave Kuti plastike, dizajn desktop Fut dhe luaj, nuk kërkohet konfigurim
0.0
1800
(Përfshirë TVSH)
+
Wireless N shpejtësi deri në 300 Mbps aplikacione ideale për transmetim video, lojëra online VoIP, shfletim ueb dhe shumë detyra Dy antena 5dBi rrisin shumë qëndrueshmërinë dhe qëndrueshmërinë me valë. Easy Setup Assistant ofron instalim të shpejtë dhe pa probleme Kërkesat e...
0.0
1750
(Përfshirë TVSH)
+
Shpejtësia e transmetimit pa tel 300 Mbps, ideale si për detyrat e ndjeshme në gjerësinë e brezit, ashtu edhe për punët bazë  Mbështet modalitetin e pikës së hyrjes për të krijuar një pikë të re aksesi Wi-Fi Mbështet modalitetin Range Extender për të rritur mbulimin ekzistues me valë...
0.0
1450
(Përfshirë TVSH)
+
Shpejtësia Wi-Fi 300 Mbps është ideale për detyrat e përditshme, duke përfshirë shfletimin, dërgimin me email dhe transmetimin e videos IPTV mbështet IGMP Proxy/Snooping, Bridge dhe Tag VLAN për të optimizuar transmetimin IPTV Rrjeti i vizitorëve siguron akses të veçantë për mysafirët...
Çmimi

 – 

  • 10
  • 47