Adata External HM 800 HDD 8TB US3 3.2 CEUBK

42992
22900
(Përfshirë TVSH)
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Në një epokë të përmbajtjes me rezolucion të lartë, nuk mund të keni kurrë shumë hapësirë. Me hapësirë ruajtëse deri në 8 TB, do të jeni në gjendje të grumbulloni deri në 1000 1  episode të shfaqjes suaj të preferuar televizive ose një përzierje të pothuajse të gjithë filmave, muzikës dhe më shumë.

Electronics
Storage Capacity
8TB
Main features
3D support
No
HD support
No
Multimedia
Video playback
No
Find similar

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
12900
(Përfshirë TVSH)
+
Storage Capacity4TB
0.0
8900
(Përfshirë TVSH)
+
Storage Capacity2TB
0.0
7900
(Përfshirë TVSH)
+
Storage Capacity2TB
0.0
5990
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
7995
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
5900
(Përfshirë TVSH)
+
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase