Adata 2.5" Sata 6GB/S SU650SS-240GT-R

31340
2400
(Përfshirë TVSH)
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Algoritmi inteligjent i ruajtjes në memorie SLC mundëson memorien flash NAND të funksionojë në modalitetin celular të një niveli dhe përmirëson performancën operacionale, duke ndihmuar SU650 të mbështesë shpejtësinë maksimale të leximit/shkrimit deri në 520/450 MB për sekondë për nisje më të qetë dhe më të shpejtë, transferim skedari ose shkarkim të të dhënave .

Main features
3D support
No
HD support
No
Multimedia
Video playback
No

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
6900
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
4450
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
2160
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
5300
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
7900
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
4990
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
4950
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
11900
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
4100
(Përfshirë TVSH)
+
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase