Adata External SSD ASD700-256GU31-CBK

36983
5300
(Përfshirë TVSH)
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Të dhënat e jashtme të SSD-së asd700-256gu31-cbk 256gb usb 3.2 Ngjyrat: e zezë Kapaciteti: 256 gbPërmasat: (wxwx) 83.5 x 83.5 x 13.9 mm / 3.3 x 3.3 x 0.5 Pesha: 275oz. Deri në 440 MB/ Deri në 430 MB/s Performanca mund të ndryshojë në bazë të kapacitetit SSD, platformës së harduerit, softuerit, sistemit operativ dhe variablave të tjerë të sistemit. 

Main features
3D support
No
HD support
No
Multimedia
Video playback
No

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
6900
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
4450
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
2160
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
7900
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
4990
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
4950
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
11900
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
4100
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
2400
(Përfshirë TVSH)
+
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase