Mbajtëse monitori + organizues tavoline 7026

42167
2500
(Përfshirë TVSH)
Në stok
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

E bërë mirë nga konstruksion metalik i fortë rrjetë.

Mbani me lehtësi monitorin e kompjuterit, laptopin, fletoren IMac, printerin deri në 33 lbs.

Ngrini monitorin tuaj me 4,7". Një pozicion ulur më i shëndetshëm që ndihmon në reduktimin e dhimbjes së qafës dhe shpinës dhe lehtësimin e tendosjes së syve, duke rritur efikasitetin e punës.

Supër i lehtë për t'u përdorur - Pa montim! Thjesht nxirrni sirtarin nga kutia për të ruajtur pothuajse të gjitha furnizimet tuaja të vogla të zyrës, si stilolapsa, fletore, telefona inteligjentë, shënime, letër, dokumente, gërshërë, telekomandë etj. Minimizon rrëmujën e çrregullt dhe kursen hapësirën e vlefshme në desktop.

Shumë hapësirë për ruajtje, dizajn i thjeshtë rrjetë, i lehtë për të parë se çfarë ka brenda. Ndarje të mjaftueshme për të lejuar një organizim bazë dhe për ta mbajtur tavolinën tuaj të rregullt dhe të rregullt.


Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
Në stok
530
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
790
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
160
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
520
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
250
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1040
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
340
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
080
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
090
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
060
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
115
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
050
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
125
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1215
(Përfshirë TVSH)
+
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase