Organizues dokumentash, 460, Ark 1/1

13452
160
(Përfshirë TVSH)
Çmimi në pikë: 2 points
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Rafti i dokumenteve është prej PVC. Është menduar për dokumente të formatit A4. Eshte i pershtatshem per zyra dhe tavolina pune. Ka mundesi te vendoset njera mbi tjetrën.

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
530
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
790
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
2500
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
520
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
250
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
1040
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
340
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
080
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
090
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
060
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
115
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
050
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
125
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
1215
(Përfshirë TVSH)
+
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase