Mbajtëse për lapsa, 804

34191
060
(Përfshirë TVSH)
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Bërë nga metali i cilësisë së lartë, i qëndrueshëm.

Konstruksion rrjetë teli i thjeshtë dhe elegant fund i lëmuar për të mbrojtur tavolinën tuaj nga gërvishtjet.

Ideale për mbajtjen e stilolapsave, kimikave, markerave, vizore kapëse gërshërë etj.


Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
530
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
790
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
2500
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
160
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
520
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
250
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
1040
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
340
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
080
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
090
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
115
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
050
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
125
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
1215
(Përfshirë TVSH)
+
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase