Organizues tavoline, shumëfunksionale, 8089/8089C

38660
790
(Përfshirë TVSH)
Në stok
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Ky organizues i rrjetës së desktopit ka 7 ndarje, nuk kërkon montim.

Përbëhet prej materiali metalik dhe plastik, i fortë dhe rezistent ndaj konsumit, nuk dëmtohet dhe zbehet lehtë, mund të përdoret për një kohë të gjatë, i përshtatshëm për zyra dhe studime.

Organizuesi i zyrës rozë janë ideale për t'u përdorur në tavolinat e shtëpisë, konviktet e kolegjit, tavolinat e kuzhinës, komodinat dhe më shumë, të shkëlqyera për organizatorë, goma, stilolapsa, shënime, karta, mjete grimi dhe gjëra të tjera të vogla

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
Në stok
530
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
2500
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
160
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
520
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
250
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1040
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
340
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
080
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
090
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
060
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
115
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
050
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
125
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
Në stok
1215
(Përfshirë TVSH)
+
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase