Organizues tavoline, shumëfunksionale, 9059

40078
250
(Përfshirë TVSH)
Transporti
Opsionet e pagesës
Gjeni të ngjashme

Ka katër ndarje për organizimin e lehtë të, stilolapsa, mprehës, stapler, gërshërë, vizore, shkopinj ngjitës, kapëse dosjesh, shënime ngjitëse, shkumësa me ngjyra dhe stilolapsa.

E punuar nga metali i cilësisë së lartë me një shtresë të përhershme rezistente ndaj ndryshkut, duke e bërë atë më të qëndrueshëm, jo të deformueshëm dhe të lehtë për t'u pastruar me ujë. 

Dizajni kompakt i rrjetës, i cili siguron më shumë stabilitet dhe një pamje të qartë të çdo ndarjeje të grumbullueshme, ju lejon të gjeni çdo të vogël në organizues shpejt dhe me lehtësi.

Nuk u gjetën komente

Produkte të ngjashme
0.0
530
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
790
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
2500
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
160
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
520
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
1040
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
340
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
080
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
090
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
060
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
115
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
050
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
125
(Përfshirë TVSH)
+
0.0
1215
(Përfshirë TVSH)
+
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase